Épül az Aura komplexum Balatonfüreden

Balatonfüreden, gyönyörű, zöldövezeti környezetben megkezdődött az Aura komplexum építése. A gondosan megtervezett-, és immár kivitelezési fázisban lévő projekt egy 86 apartmanból álló társasház komplexum és egy impozáns luxus hotel megépítését foglalja magába.
Az Aura Homes társasházai a 30 nm-es garzonlakástól kezdve a 145 nm-es penthouse lakásig kínálnak különböző méretű-, eltérő kialakítású lakásokat, amik közül mindenki megtalálhatja az egyéni igényeinek megfelelőt. A koncepció kialakításakor fontos szempont volt a lakás vásárlók legteljesebb körű kényelmének a biztosítása. A maximális komfort minden tekintetben garantált.

au2

Csak néhány a számos előny közül:
- a lakások mindegyike rendkívül magas színvonalon hő-, és hangszigetelt,
- a külső nyílászárók fából készülnek, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel,
- a fűtéshez, és hűtéshez szükséges hőközeget központi levegő hőszivattyú állítja elő, és az NGBS mennyezeti hűtő-/fűtő paneljain keresztül közvetíti a helyiségekbe,
- a hideg burkolattal ellátott helyiségekben szintén az NGBS padlófűtési rendszere szolgáltatja a fűtést.

aura lakás

Az Aura Homes Társasház mellett épül fel a négy csillagos Aura Medical és Wellness Hotel, ami egy modern luxus szálloda lesz, melyben a Fitness- és Wellness részlegtől elkülönülve kialakításra kerül egy 450 m2 alapterületű, egész évben működő gyógyászati részleg is, amelyet egy rendkívül jó nevű budapesti klinika fog üzemeltetni.

Az NGBS Hungary széleskörű ismeretekkel bír az egészségügyi intézmények különleges igényeire vonatkozóan, így különös figyelemmel kidolgozott, professzionális felületi-fűtő/ -hűtő megoldásokat kínál ezen intézmények részére is. Nem véletlenül választották ezeket a rendszereket az Aura Hotel fűtési rendszerének kialakításához is.

hotel-aura

Az első osztályú Aura Homes otthonok átadása és az impozáns Aura Hotel nyitásának várható időpontja 2015. második felére tehető.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és kövess minket a Facebook-on!

Hasonló cikkek