A környezettudatos épületgépészet trendjei és innovációi a HuGBC konferenciáján

A fenntartható építés szempontjából is kiemelkedő jelentőségű szakterület került a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) novemberi, Környezettudatos épületgépészet című konferenciájának célkeresztjébe.

A zöld-építés e szegmensének trendjeit és innovációit bemutató rendezvény kiemelt témája az integrált tervezői szemlélet, az építész és gépész tervezők közötti együttműködés, amelynek fontosságára egy különleges előadás-pár világít rá. Az Egyesület szakembereinek és a meghívott előadóknak köszönhetően azonban ezenkívül számtalan további téma kerül terítékre, amelyek a vízhasználat, az épületautomatika, a hűtés-fűtés, hőellátás és az üzemeltetési tapasztalatok hívószava köré csoportosulnak. A program összeállításában a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség nyújtott segítséget.

HuGBC_kornyezettudatos_epuletgepeszet_konf_plakat

A Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Mérnök Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Magyar Passzívház Szövetség szakmai támogatásával zajló egynapos konferencia során az elmélet mellett gyakorlati példákat is megismerhetünk: a Green House,és a Science Park működésével kapcsolatos tapasztalatokról számolnak be az előadók.

Időpont: 2015. november 4. szerda
Helyszín: Jarl konferenciaterem, Kinnarps House
Cím: 1133 Budapest Váci út 92.

A rendezvényen a részvétel regisztrációhoz kötött.

További információ, sajtókapcsolat:
Tornóczky Mónika titkár, HuGBC tornoczky.monika@hugbc.hu
Ongrádi Melinda melinda.ongradi@hugbc.hu
Telefon: + 36 1 888 96 28
Mobil: +36 70 779 2342

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és kövess minket a Facebook-on!

Hasonló cikkek