Intelligens Bemutató Ház épült Ózdon

A Mezei Klíma Kft. által megvalósított „HI-MAC House, az Intelligens Bemutató Ház” projekt elsődleges célja az volt, hogy létrehozzanak  egy – a mai technológiai színvonal legmagasabb fokának megfelelő – környezettudatos bemutatóházat, amelyben a már meglévő és új megrendelők részére működés közben tudják szemléltetni a beépítésre kerülő technológiákat, eszközöket az épület-automatizálás és a megújuló energiaforrások alkalmazásának területén.
A projekt a megújuló energiaforrások, a legmodernebb NGBS felület fűtési/hűtési rendszerek és az épület-automatizálási megoldások bemutatására szolgál, a cég által forgalmazott berendezések segítségével.

P1130843

A projekt megvalósítása kapcsán – a térségben egyedülálló módon – egy olyan teljes körű bemutatóházat épített a Mezei Klíma Ózdon, amelyben az érdeklődők és a potenciális partnerek szinte valamennyi megújuló energiákra épülő technológiát, illetve modern automatizált felület fűtési/hűtési rendszert ismerhetnek meg, illetve a gyakorlatban szerzett energia-megtakarítási tapasztalatokat számszerűen alátámasztva tudnak megvizsgálni. Ennek keretében nem kizárólag katalógusokból, egyéb „kevésbé megfogható” kiadványokból tudnak az érdeklődők tájékozódni, hanem a saját szemükkel fogják látni a gyakorlati működést, pontos információkat kaphatnak a tapasztalt fogyasztásokról, illetve az azzal együtt járó költségvonzatokról.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és kövess minket a Facebook-on!

Hasonló cikkek